Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Tartaartjes met roomsaus
snel te maken
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
5
eetlepels
roomboter
▢
1
pak
aardappelschijfjes
450 g
▢
pak
sperziebonen
diepvries, 450 g
▢
2
tomaten
▢
4
tartaartjes
a ca. 100 g
▢
1
bekertje
crème fraîche
125 ml
▢
1
potje
roomkaas met knoflook
150 g
Instructies
In koekenpan 3 eetlepels boter verhitten.
Aardappelschijfjes ca. 10 minuten bakken.
Intussen sperziebonen verwarmen volgens gebruiksaanwijzing.
Tomaten schoonmaken, halveren en zaadjes verwijderen.
Vruchtvlees in reepjes snijden.
Tomaatreepjes laatste 2 minuten met sperziebonen meewarmen.
Intussen in braadpan rest van boter verhitten.
Tartaartjes in 7-8 minuten gaar bakken, halverwege keren.
Crème fraîche en roomkaas in steelpan verwarmen.
Tartaartje serveren met roomsaus, sperziebonen en aardappels.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Rundvlees
/
Vlees
Land van herkomst
Nederland