Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Varkenshaassaté met wortelsalade
Snel te maken
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
zakje
satémarinade
38 g
▢
3
eetlepels
zonnebloemolie
▢
1
eetlepel
ketjap manis
▢
3
zakjes
peen julienne
a 150 g
▢
1
cup
honing-mosterddressing
100 g
▢
1
pot
satésaus
kant-en-klaar, 450 ml
▢
1
stokbrood
Instructies
Varkenshaas in blokjes snijden.
Marinade maken volgens gebruiksaanwijzing met olie en ketjap.
Vlees ca. 10 minuten in marinade leggen.
Wortel mengen met dressing en op smaak brengen met zout en peper.
Vlees aan satéstokjes rijgen.
Satés op barbecue of grill in ca. 10 minuten grillen.
Satésaus verwarmen in magnetron volgens gebruiksaanwijzing.
Stokbrood in plakjes snijden.
Satés serveren met saus, stokbrood en wortelsalade.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Varkensvlees
/
Vlees