Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Vegetarische filets met groene pepersalsa
Snel te maken
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
10
groene pepers mild
pot a 310 g
▢
3
Tasty Tom tomaten
▢
4
eetlepels
olijfolie
▢
1
blikje
maïskorrels
150 g
▢
1
duopak
krieltjes
700 g
▢
1
teentje
knoflook
▢
400
g
peultjes
▢
2
schaaltjes
Valess mediterraan
à 160 g
Instructies
Barbecue aansteken.
Pepers en tomaten fijnsnijden en met 2 eetlepels olie mengen.
Maïs laten uitlekken en door tomatenmengsel scheppen.
Salsa met zout en peper op smaak brengen.
Peultjes schoonmaken en in 5 minuten beetgaar koken.
Krieltjes mengen met rest van olie en teentje knoflook er boven uitknijpen.
Grillmand invetten en krieltjes op barbecue in 10 minuten grillen.
Krieltjes met zout bestrooien.
Valess op barbecue in 5 minuten gaargrillen.
Valess met krieltjes, salsa en peultjes serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Vleesvervangers
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch