Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Epaule d'agneau en papillotes
lamsschouder in perkament
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
800
g
ontbeende lamsschouder
▢
olie
▢
1
citroen
▢
2
laurierblaadjes
▢
marjoleinpoeder
▢
oregano
▢
munt
▢
thijmpoeder
▢
venkelzaadjes
▢
cayennepeper
▢
peper
▢
zout
Instructies
Maak een marinade.
Was de citroen.
Haal het geel van de schil af en pers de citroen uit.
Doe de citroenschilletjes,wat marjolein,oregano,muntblaadjes,tijmpoeder, venkelzaad, cayennepeper zout en peper in een kom.
Doe er vier eetlepels olie bij en het citroensap.
Snij het vlees in blokjes van ongeveer 70 g.
Rol deze door de marinade en laat ze 2 uur marineren op een koele plaats.
Maak 4 stukken perkamentpapier of vetvrij papier klaar.
Haal het vlees uit de marinade, laat het uitlekken. passeer het vocht van de marinade en strijk daar de vellen papier mee in.
Leg op elk vel 3 stukken vlees en een half laurierblad.
Vouw er nu pakketjes van en zorg ervoor dat deze goed dicht zijn.
Zet de pakketjes in een oven van 180 C en laat ze daar 30 minuten.
Leg de pakketjes op de borden en laat ze pas aan tafel openmaken.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Lamsvlees
/
Vlees
Land van herkomst
Frankrijk