Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Flan au carottes
flan van worteltjes
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
500
g
wortelen
▢
2
eieren
▢
zout
▢
peper
▢
½
dl
slagroom
▢
25
g
boter
Instructies
Maak de wortelen schoon en snij ze in stukken.
Kook ze in ruim water met wat zout in 20 minuten gaar.
Giet ze af en pureer ze in een mixer samen met de slagroom, zout, peper en de eieren.
Beboter vuurvaste bakjes en verdeel de wortelpuree over de bakjes.
Zet ze au bain marie in een oven van 160ºC.
Laat ze in een uur gaar worden.
Haal ze uit de oven, laat ze 10 minuten rusten en stort ze dan.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Groenten
Land van herkomst
Frankrijk
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch