Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Fondue bourguignon 2
bourgonsiche fondue
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
800
g
biefstuk
▢
7½
dl
aardnotenolie
▢
tomatenketchup
▢
worcestersaus
▢
mosterd
▢
tomatenpuree
▢
kerriesaus met mierikswortel
▢
½
l
mayonaise
▢
1
eetlepel
citroensap
Instructies
Verdeel de mayoanise in 4 gelijke delen.
Voeg bij het eerste deel een eetlepel mosterd.
Klop en nog wat olie door zodat hij weer wat dikker wordt.
Meng door het tweede deel de lepel citroensap, door het derde een eetlepel tomatenpuree en door het vierde een eetlepel kerry.
Maak de mierikswortelsaus.
Doe alle sauzen in kommetjes, zet de tomatenketchup en worc.saus op tafel.
Snij het vlees in blokjes.
Sauteer ze in een pannetje met de hete olie, gestoken aan een fonduevorkje.
U kunt hier salades naar smaak bij geven en stokbrood met boter.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Fondue
/
Hoofdgerechten
/
Rundvlees
/
Vlees
Land van herkomst
Frankrijk