Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Garniture à la Dubarry
garnituur Dubarry
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
8
bloemkoolroosjes
▢
2
dl
Mornaysaus
▢
50
g
geraspte kaas
▢
400
g
aardappels
Instructies
Maak de Mornaysaus.
Kook de bloemkoolroosjes in ruim water met wat zout gaar.
Laat ze goed uitlekken.
Leg ze in een ovenvaste schaal.
Geef er de Mornaysaus over, strooi er geraspte kaas over en zet ze onder de grill tot er een mooi korstje op is.
Schil de aardappels, geef ze een gelijke vorm en kook ze met weinig water en wat zout in 20 minuten gaar.
Notities / Tips / Wijnadvies
Sausadvies: Stoofvocht van het vlees.
Serveren bij Vlees.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Groenten
/
Kaas
Land van herkomst
Ierland
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch