Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Garniture à la Madeleine
garnituur Madeleine
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
4
artisjokbodems
▢
2
dl
zeer dikke soubisesaus
▢
2
eierdooiers
▢
300
g
witte bonen
Instructies
Zet de avond van te voren de bonen in de week.
Kook ze in ruim water met zout gaar.
Giet ze af en pureer ze in de mixer.
Laat iets afkoelen en werk er de eierdooier door.
Werk er ook 40 g boter door.
Vul beboterde vormpjes met de puree.
Zet deze, voor de helft onder water in een oven van 180ºC en laat ze daar een uur.
Voor het lossen laten we de bakjes even 5 minuten rusten.
Maak een zeer Maak een zeer dikke soubissesaus.
Warm de artisjokbodems op in wat water en vul ze met de soubisesaus.
Notities / Tips / Wijnadvies
Gebruik bij vlees en speciaal ham met een demiglacesaus.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Groenten
Land van herkomst
Frankrijk
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch