Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Garniture à la Marie Louise
garnituur Marie Louise
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
8
artisjokbodems
▢
1
dl
soubisesaus
▢
300
g
champignons
Instructies
Stoof de artisjokbodems in wat boter.
Maak een dikke soubisesaus.
Maak de champignons schoon en hak ze zeer fijn.
Sauteer ze in wat boter totdat alle vocht is losgelaten.
Maal ze daarna nog in de mixer heel fijn.
Meng ze met de soubisesaus in de verhouding 1 deel soubise op vier delen champignons.
Vul hiermee de artisjokbodems.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveren bij Tournedos, kalfslapjes en gevogelte.
Saustip:
Gebonden jus.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Groenten
Land van herkomst
Frankrijk
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch