Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Garniture à la Matelote
garnituur voor visragoûtSnel te maken
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
200
g
kleine uitjes
▢
4
sneden brood
▢
200
g
champignons
Instructies
Maak geglaceerde uitjes zoals in Garnituur Chipolata.
Maak de champignons schoon en sauteer ze in wat boter totdat het losgelaten vocht verdampt is.
Snij mooie kleine croûtons uit het brood en sauteer deze in wat boter bruin.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveren bij Vis
Saustip:
Witte wijnsaus.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Groenten
Land van herkomst
Frankrijk
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch