Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Garniture à la Melba
garnituur Melba
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
8
kleine
tomaatjes
▢
1
kippeborst
▢
150
g
champignons
▢
2
truffels
▢
1½
dl
velouté
gewone
▢
2
kropjes sla
Instructies
Snij de tomaten doormidden.
Haal ze leeg, zet ze in een beboterde ovenvaste schaal 15 minuten in een oven van 180 º C.
Pocheer in wat bouillon gedurende 10 minuten de kippeborst.
Snij het vlees in brunoise.
Maak de champignons schoon en snij ze in kleine brunoise.
Sauteer ze even in wat boter.
Hak de truffels klein.
Snij de kropjes sla doormidden, bind ze op en stoof ze even in wat boter.
Vul de tomaten met een mengsel van kippevlees, champignons, truffel en velouté.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveren bij Vlees.
Sausadvies:
Gebonden jus met port.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Gevogelte
/
Kip
Land van herkomst
Frankrijk