Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Garniture à l'Albigeoise
garnituur uit Albi
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
400
g
aardappels
▢
60
g
gekookte ham
▢
4
tomaten
▢
250
g
champignons
▢
1
ui
▢
paneermeel
▢
peterselie
Instructies
Was wat peterselie en hak die fijn.
Schil de aardappels, kook ze, maak er puree van voor aardappelkroketten.
Snij de ham in kleine brunoise en meng deze met de aardappelpuree voor u de kroketten maakt
Maak de champignons schoon en hak ze fijn.
Schil de ui en hak die fijn.
Sauteer in wat boter de champignons en ui totdat alle vocht verdampt is.
Geef er zout en peper over.
Meng er wat paneermeel door en de gehakte peterselie.
Snij een kapje van de tomaten.
Haal ze leeg en vul ze met het champignonmengsel.
Zet ze in een beboterde ovenschaal 20 minuten in een oven van 180 º C.
Bak de aardappelkroketten in een friteuse van 180 º.
Notities / Tips / Wijnadvies
Sausadvies:
Demiglace met wat tomatenpuree.
Serveeradvies: Vlees.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Groenten
/
Varkensvlees
/
Vlees
Land van herkomst
Frankrijk