Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Adobo 2
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
kip
▢
2
theelepels
verse gember
▢
1
gesnipperd teentje knoflook
▢
ketjap
▢
olie
▢
1
laurierblaadje
▢
1
bouillontablet
▢
1
ui
Instructies
Snijd de kip in stukken.
Maak een marinade van de gember, knoflook, ketjap en olie en laat de kip daarin 2 uur
marineren.
Dep de kip hierna droog en bak hem in wat olie bruin.
Voeg de marinade toe en schep het geheel om.
Snijd de ui in schijven en leg die op de kip in de pan.
Voeg het laurierblaadje en het opgeloste bouillonblokje toe.
Leg het deksel op de pan en laat het gerecht op laag vuur ± 2 uur zachtjes pruttelen.
Keer de kip regelmatig om.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Gevogelte
/
Kip