Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Agavestroop chocoladecake
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
185
g
boter
▢
100
g
pure chocola
ongezoete
▢
185
g
Agave Siroop
▢
2
theelepels
koekkruiden
▢
4
eieren
▢
300
g
volkoren bloem
▢
1
theelepel
wijnsteen
▢
bakpoeder
▢
2
dl
solamelk
Instructies
Oven voorverwarmen op 180 ºC
Boter en stroop tot een smeuïge massa mixen.
Eieren een voor een toevoegen en goed door elkaar roeren.
Bloem en bakpoeder zeven, melk erdoor roeren en toevoegen aan botermengsel.
Deeg in 2 porties verdelen.
Een portie met chocola de andere met koekkruiden.
Bakken in siliconen bakblik + 45 minuten.
Rooster af laten koelen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Cake
/
Chocolade