Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
IJsbergsla met oestersaus
Porties:
4
Stuks
Bereidingstijd:
15
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
krop
ijsbergsla
▢
1
zakje
stoneleeks
8 stuks
▢
2
eetlepels
sesamolie of roerbakolie
▢
zwarte peper
versgemalen
▢
3
eetlepels
oestersaus
Instructies
Krop ijsbergsla halveren en helften in repen van 4 cm breed snijden.
Stoneleeks in stukken van 5 cm snijden.
In wok olie verhitten.
Stoneleeks 1 minuut roerbakken.
Sla in gedeelten toevoegen en op hoog vuur al omscheppend in 4-5 minuten laten slinken, de sla moet wel helder groen blijven.
Op smaak brengen met peper.
Overdoen in warme schaal en oestersaus erover scheppen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker bij visgerechten.
Voedingswaarden
Calories:
70
kcal
|
koolhydraten:
5
g
|
Protein:
2
g
|
Vet:
5
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Roerbakken / Wokken
/
Vis
Land van herkomst
China