Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Antwerpse husselpot
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
200
gr
hamlappen
▢
peper
▢
zout
▢
kruidnagelpoeder
▢
boter
▢
4
saucijsjes
▢
2
uien
▢
1
flesje bier
▢
2
theelepels
bouillonpoeder
▢
750
gr
aardappels
▢
½
groene kool
Instructies
Snijd het vlees in blokjes, kruid het en braad
het samen met de saucijsjes.
Snijd de ui en bak die mee.
Schenk het bier in de pan, voeg het bouillonpoeder toe en laat het geheel 20 minuten
stoven.
Snipper intussen de kool en kook de aardappelen.
Laat de koolsnippers op het vlees mee stoven.
Leg de aardappelen op de kool en 'hussel' alles voorzichtig.
Breng op smaak met peper en zout.
Serveer het gerecht met een flink glas bier.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Hoofdgerechten
/
Varkensvlees
/
Vlees
Land van herkomst
België