Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kalfsoester met parmaham en gorgonzola
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
4
kalfsoesters
van ca. 125 g per stuk
▢
peper
▢
zout
▢
2
eetlepels
bloem
▢
50
g
boter
▢
4
plakken
parmaham
▢
100
g
gorgonzola
▢
1
eetlepel
gehakte bieslook
of basilicum (vers of diepvries)
Instructies
Bestrooi de kalfsoesters met peper, zout en bloem.
Verhit de boter en bak hierin het vlees in 6-7 minuten rondom bruin en gaar.
Leg op iedere oester een plak ham.
Verdeel daarover de gorgonzola.
Zet het vlees even onder een hete grill totdat de kaas licht gesmolten is.
Strooi de bieslook erover.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer het gerecht met gebakken krieltjes en peultjes.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Kalfsvlees
/
Vlees
Jaargetijde:
Snel te maken