Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Belgische brol
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
500
gr
gehakt
naar keuze
▢
400
gr
paddestoelen
eventueel uit blik
▢
1
eetlepel
tomatenpuree
▢
melk
▢
boter
▢
bloem
▢
peper
▢
zout
▢
nootmuskaat
Instructies
Vorm van het gehakt kleine ,soepballetjes en kook die in wat water gaar.
Schuim af, haal de balletjes uit de pan en laat het kookvocht wat inkoken.
Maak een witte saus van boter, bloem, het kookvocht en melk en voeg, als de saus dik genoeg is, de tomatenpuree en de ,uitgelekte paddestoelen toe.
Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.
Doe er de gehaktballetjes weer bij.
Notities / Tips / Wijnadvies
serveer met aardappelpuree of aarddappelkroketjes.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Vlees
Land van herkomst
België