Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Ba Bao
Gestoomde broodjes met gehakt vulling
Porties:
12
Total time
2
uur
uur
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
pak
wittebroodmix
▢
2
ei
▢
1
ui
fijngehakt
▢
2
tenen
knoflook
▢
25
gram
boter
op kamertemperatuur
▢
300
gram
gehakt
mager
▢
3
eetlepel(s)
sojasaus
donkere zoete
▢
1
eetlepel(s)
azijn
▢
zout
▢
peper
Instructies
Maak de deeg, met inplaats van de boter neemt u 2 eieren, verder volgens de het recept op op het pak.
Fruit de gesnipperde ui glazig in een wok met de boter en voeg er de uitgperste knoflook bij.
Doe het gehakt erbij en roerbak het rul.
Doe er de sojasaus en de azijn bij en breng het gehaktmengsel verder op smaak met zout en peper.
Kneed van de deeg 12 bollen, druk er een kuil in en vul deze met het gehakt mengsel.
Kneed de bollen nu mooi dicht en leg ze op een stukje bakpapier.
Laat ze nog ongeveer 10-15 minuten narijzen en stoom ze in een stoompan in ongeveer 20 minuten gaar.
Serveer ze warm en geef er chillisaus bij.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Broodjes
/
Vlees
Land van herkomst
China