Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Babi pangang met rijst
Porties:
4
personen
Bereidingstijd:
15
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
pt
Conimes Roerbaksaus babi pangang
▢
1
pt
Conimex Atjar tjampoer
▢
400
g
wokgroenten
▢
3
el
wokolie
▢
300
g
zilvervliesrijst
▢
500
g
roerbakreepjes
Instructies
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de wokolie in een hapjespan.
Roerbak de reepjes gaar en goudbruin.
Voeg de wokgroenten toe.
Bak de wokgroenten 3 minuten mee.
Voer de roerbaksaus toe.
Voeg 100 g uitgelekte atjar tjampoer toe.
Laat het geheel doorwarmen.
Serveer de rijst met de saus op de borden.
Serveer de rest van de atjar tjampoer er apart bij.
Voedingswaarden
Calories:
617
kcal
|
koolhydraten:
80
g
|
Protein:
39
g
|
Vet:
16
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Rijst
/
Vlees
Land van herkomst
Indonesië