Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Ajam pinda saté met rode ui
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
zak
Conimex Chinese Eiermie
(250 g)
▢
3
eetlepels
Conimex Ketjap Manis
▢
4
rode uien
▢
Wok Olie
▢
400
g
kipreepjes
▢
1
bakje
Conimex Boemboe voor Ajam Pinda Saté
▢
500
g
gesneden Chinese kool
Instructies
Kook de mie volgens de aanwijzing op de verpakking.
Afgieten en goed laten uitlekken.
Mengen met de ketjap.
Pel en snijd de uien in zeer dunne ringen.
Verhit een wok.
Voeg een scheutje olie toe en roerbak de uienringen tot ze bruin beginnen te worden.
Laat ze op keukenpapier uitlekken.
Maak de wok met keukenpapier schoon.
Verhit nog een scheutje olie en wok hierin de kipreepjes 3 minuten.
Voeg de boemboe en 2 dl water toe,
goed mengen en 5 minuten laten pruttelen.
Kook de kool ondertussen 3 minuten in ruim kokend water met wat zout.
Afgieten.
Schep de mie op de borden of in kommen, schep eerst de kool en vervolgens de ajam pinda saté en rode uien erop.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Gevogelte
/
Hoofdgerechten
/
Kip
/
Mie
/
Roerbakken / Wokken
Land van herkomst
Oosters