Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Gewokte ajam ketjapmie met Oosterse groenten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
zak
Conimex Chinese Eiermie
250 g
▢
400
g
kipfilet
▢
Conimex Wok Olie
▢
800
g
Oosterse roerbakgroenten
▢
1
zak
Conimex Roerbaksaus Ajam Ketjap
▢
2
eetlepels
pinda's
▢
2
takjes
bladselderij
Instructies
Kook de mie volgens de aanwijzing op de verpakking.
Snijd de kip in heel kleine stukjes.
Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de kip ca. 3 minuten.
Voeg de groenten toe en wok 5 minuten mee.
Voeg de eiermie toe en wok 2 minuten.
Voeg de roerbaksaus toe en laat goed warm worden.
Hak de pinda´s grof en de bladselderij fijn.
Verdeel de mie over de borden en strooi de selderij en pinda´s erover.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
Gebruik in plaats van eiermie 2 zakjes Conimex Wokrijst.
Variatietip:
Zet Conimex Sambal Brandal op tafel voor een pittig accent en geef er kroepoek bij voor een lekker knappertje.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Gevogelte
/
Groenten
/
Hoofdgerechten
/
Kip
Land van herkomst
Oosters