Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Minikipsaté met sambal satésaus
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
200
g
kipfilet
▢
1½
eetlepel
Conimex Wok Marinade
▢
Wok Olie
▢
2
eetlepels
fijngeknipte bieslook
▢
1
beker
Conimex
▢
Indonesische Pinda Satésaus
▢
2
theelepels
Conimex Sambal Badjak
Instructies
Snijd de kipfilet in zeer kleine blokjes van ca. ¾ cm en meng ze met de marinade, 2 eetlepels olie en de bieslook.
Rijg ze aan 20 cocktailprikkertjes.
Gril de saté in ca. 4 minuten bruin en gaar.
Verwarm de pinda satésaus volgens de aanwijzing op de verpakking.
Roer de sambal erdoor.
Schep wat saus over de saté en geef de rest erbij.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Gevogelte
/
Kip
Land van herkomst
Oosters