Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Lasagne met spinazie en feta
Porties:
5
Total time
45
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
450
g
spinazie
gekookt en uitgelekt
▢
nootmuskaat
▢
peper & zout
▢
2
eetlepel(s)
yoghurt
▢
3
teentjes
knoflook
gepeld en uitgeperst
▢
1
ei
▢
200
g
feta
▢
225
g
lasagnebladen
Voor de saus:
▢
1,5
dl
yoghurt
▢
1
ei
▢
3
eetlepel(s)
Parmezaan
▢
3
tomaten
gewassen en in plakjes gesneden
Instructies
Doe spinazie, nootmuskaat zout, peper, yoghurt, eierdooier en verkruimelde feta in een kom en meng goed.
Beboter een ovenschaal en leg laag om laag spinaziemengsel en lasagnebladen.
De bovenste laag bestaat uit lasagnebladen.
Roer de yoghurt, het losgeklopte ei en de helft van de kaas door elkaar.
Schep de saus over de lasagneschotel.
Bedek het geheel met plakjes tomaat en strooi daarover de rest van de kaas.
Bak het gerecht in het midden van de oven in ca. 35 min. gaar en goudbruin
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met een tomatensalade.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Kaas
/
Pasta