Snijd het vanillestokje open en schraap het merg eruit.
Meng het merg met de slagroom.
Klop de slagroom met 50 gr basterdsuiker bijna stijf en meng hem met de kwark.
Meng de frambozen in een kom met de rest van de suiker en leg het leeggeschraapte vanillestokje erbij, zodat dit extra smaak afgeeft.
Knijp de gelatine uit.
Verwarm het citroensap in een pannetje, neem de pan van het vuur en los de gelatine in het citroensap op.
Meng het citroensap voorzichtig door de roomkwark, schep het kwarkmengsel in de vorm, dek de pudding met plasticfolie af en laat hem in de koelkast in 3 uur opstijven.
Dompel de pudding in een bak heet water, snijd de rand van de pudding voorzichtig los, leg er een bord op, keer ze samen en laat de pudding op een schaal glijden.
Verwijder het vanillestokje uit de frambozen en schep de frambozen over en naast de pudding.