Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Slasaus op z'n Vlaams
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
25
gr
kervel
▢
1
ui
▢
1
teentje
look
▢
2
hardgekookte
eidooiers
▢
3
eetlepels
olijfolie
▢
1
eetlepel
azijn
▢
1
eetlepel
citroensap
▢
peper
▢
zout
▢
⅛
liter
room
Instructies
Hak de schoongemaakte kervel fijn.
Snipper de schoongemaakte ui en het teentje look zeer fijn.
Plet de hardgekookte eidooiers.
Voeg de olie, het citroensap en de azijn bij elkaar en kruid met peper en zout.
Meng er al roerend de fijngeplette eidooiers, de gesnipperde ui en look en de kervel door.
Klop de room zonder suiker stijf en schep deze door de slasaus.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
Land van herkomst
België