Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Panna cotta met honing en agar agar
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
500
ml
room
▢
vanillepeul
het merg er van
▢
30
ml
akaziahhoning
▢
1
tl
Agar-Agar
▢
500
g
seizoensfruit
▢
paar
blaadjes munt
eventueel:
▢
honing
Instructies
15 minuten + tijd om af te koelen.
Kook de room met de vanille, de honing en de agar-agar 3 minuten.
Schenk de room in kleine, met water uitgespoelde of met boter bestreken, kommetjes, en laat ze in de koelkast 6 uur lang opstijven.
Kook het fruit met eventueel wat honing tot ze zacht zijn geworden.
Druk het fruit door een fijne zeef.
Verdeel de gruitsaus over bordjes en zet daar de panna cotta op.
Versier met wat vers fruit en eventueel munt.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Dessert
/
Zuivel
Land van herkomst
Italië