Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Venkelslaatje met Antwerps rookvlees
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
venkelknol
▢
4
eetlepels
druivepitolie
▢
1
eetlepel
wijnazijn
▢
½
eetlepel
citroensap
▢
1
takje
dille
▢
8
radijsjes
▢
200
gr
rookvlees
heel fijn gesneden
▢
peper
▢
zout
Instructies
Reinig de venkelknol en snijd hem ,liefst met een snijmachine in heel fijne plakjes.
Meng de olie met de wijnazijn, het citroensap, peper en zout.
Doe het slaatje glanzen met de vinaigrette en verdeel het over 4 borden.
Versier met sprietjes dille en dunne plakjes radijs, die een inkeping krijgen, zodat ze in golfbeweging kunnen worden gelegd.
Drapeer de plakjes rookvlees op de rand van de borden.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer met toost en een glaasje droge rosé.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Rundvlees
/
Vlees
/
Voorgerechten
Land van herkomst
België