Ga terug
Email Link
Afdrukken
Voedingswaarde-etiket
Kleiner
Normaal
Groter
Pittige gebakken paprika's
Bereidingstijd:
20
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
gele paprika's
▢
2
rode paprika's
▢
1
rode peper
▢
2
teentjes
knoflook
▢
4
eetlepels
olijfolie
▢
½
theelepel
gedroogde tijm
▢
zout
▢
versgemalen peper
Instructies
Paprika's wassen, schoonmaken en in vrij brede repen snijden.
Peper wassen, in lengte halveren en zaadjes verwijderen.
Peper in kleine stukjes snijden.
Knoflook pellen en in kleine stukjes snijden.
In hapjespan (of grote koekenpan) olie verhitten.
Paprika op halfhoog vuur 3 minuten roerbakken.
Peperstukjes en knoflook op laag vuur 1 minuut meebakken.
Tijm, zout en peper toevoegen.
Paprika's met deksel op pan in nog 6 minuten zachtjes gaar stoven.
Voedingswaarden
Calories:
145
kcal
|
koolhydraten:
11
g
|
Protein:
2
g
|
Vet:
10
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Groenten
Land van herkomst
Frankrijk
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch