Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Vegetarische Chili sin Carne met Soya Fijngehakt
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
pak
Alpro® soya Fijngehakt
▢
1
ui
▢
2
teentjes
knoflook
▢
½
gele paprika
▢
½
rode paprika
▢
250
g
champignons
▢
½
tl
komijn
▢
½
tl
chilipoeder
naar smaak
▢
1
blik
gepelde gehakte tomaten
▢
1
blik
rode kidneybonen
▢
Wraps
▢
Zout
▢
Peper
▢
Alpro® soya Bak en Braad
Voor de guacamole:
▢
2
rijpe
avocado's
▢
2
tomaten
▢
Scheut
zoete chilisaus
▢
Sap en rasp van 1 limoen
▢
½
rode ui
Instructies
Snipper de ui en knoflook fijn, en snijd de paprika's en champignons in stukjes.
Fruit de uien en knoflook gedurende 5 minuten in een pan met Alpro® soya Bak en Braad tot ze glazig zijn.
Voeg het Alpro® soya Fijngehakt, paprika en champignons toe en bak nog 5 minuten.
Voeg daarna de rest van de ingrediënten voor de chili toe en laat het geheel nog 10 minuten sudderen.
Breng op smaak met zout en peper.
Guacamole:
Snijd de avocado's en tomaten in blokjes van een halve centimeter.
Snipper de rode ui fijn.
Meng de avocado met de tomaten, rode ui, limoensap, en chilisaus.
Breng de guacamole op smaak met zout en peper.
Verwarm de wraps ongeveer 2 minuten in een oven of pan.
Vul de wrap met 3 eetlepels chili sin carne en wat guacamole, rol op en geniet!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Vleesvervangers
/
Wraps
Land van herkomst
Mexico
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch