Doe alle ingrediënten voor de curry in een blender en mix tot een fijne pasta.
Breng een ruime pan met water en een beetje zout aan de kook.
Voeg, wanneer het water kookt, de pandan rijst toe en kook deze 8 minuten.
Giet de rijst af en laat vervolgens 8 minuten staan met het deksel op de pan.
Snijd de bloemkool in kleine roosjes en bak ze in 2 eetlepels olie goudbruin.
Voeg 1 eetlepel currypasta toe aan de bloemkool en bak het geheel 2 minuten.
Voeg de Alpro® soya reepjes en de kokosmelk toe, dek de pan af met het deksel en laat het sudderen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer de curry met de pandan rijst, gehakte cashewnoten en gesnipperde bosui.
Tips:
Pas de hoeveelheid currypasta aan naar eigen pittigheidsvoorkeur. Garneer met verse koriander voor extra smaak. Voeg groene groenten zoals sugar snaps toe voor extra kleur en voedingsstoffen.