Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Romige Mosselsoep met Garnalen
Porties:
4
personen
Bereidingstijd:
10
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
250
gram
gekookte mosselen
▢
1
blikje
tomatensoep
▢
1
blikje
champignonsoep
▢
125
gram
garnalen
▢
2
kopjes
koffiemelk
▢
Zout en peper naar smaak
▢
Verse
peterselie voor garnering
Instructies
Meng de tomatensoep, champignonsoep en koffiemelk in een grote pan en breng het mengsel aan de kook.
Voeg de gekookte mosselen en garnalen toe aan de kokende soep.
Laat de soep niet meer koken om de mosselen en garnalen niet te laten taai worden.
Breng de romige mosselsoep met garnalen op smaak met zout en peper.
Serveer de soep in kommen en garneer elk kommetje met gehakte verse peterselie voor een frisse smaak en kleurrijkheid.
Notities / Tips / Wijnadvies
Een lichte, droge witte wijn, zoals een Pinot Grigio, past goed bij deze romige mosselsoep met garnalen.
Voedingswaarden
Calories:
200
kcal
|
koolhydraten:
15
g
|
Protein:
10
g
|
Vet:
8
g
|
Sugar:
5
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Soep
/
Vis
/
Voorgerechten
/
Zeevruchten
Extra aanwijzing
Snel te maken