Ga terug
Email Link
Afdrukken
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
IJsflensjes met bramen portsaus
Allerhande 2002
Porties:
4
personen
Bereidingstijd:
10
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
300
g
bramen
▢
1
dl
rode port
▢
50
g
witte basterdsuiker
▢
2
pakken roomijsflensjes
pak à 4 stuks
▢
½
zakje
verse kaneelbasilicum
of munt à 15 g
Instructies
Handje bramen apart houden voor garnering.
Rest van bramen met port en suiker in steelpannetje doen.
Bramen met vork fijnprakken en dan ca. 2 minuten zachtjes verwarmen.
Intussen roomijsflensjes over vier grote borden verdelen en iets laten ontdooien.
Warme bramensaus erover schenken, achtergehouden bramen in saus leggen.
Garneren met blaadjes kaneelbasilicum of munt.
Direct serveren.
Voedingswaarden
Calories:
285
kcal
|
koolhydraten:
48
g
|
Protein:
7
g
|
Vet:
7
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Dessert
/
Fruit
/
Nagerecht
/
Pannenkoeken
Extra aanwijzing
Snel te maken
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch