Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Groene Lagune Mosselcocktail
Serveer deze verfrissende Groene Lagune Mosselcocktail als een elegant voorgerecht voor een speciale gelegenheid of als verfijnde starter tijdens een diner.
Porties:
4
Bereidingstijd:
15
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
500
g
gekookte mosselen
▢
1
beker
roomyoghurt
▢
2
eetlepels
mayonaise
▢
1
paprika
▢
3
tomaten
▢
Zout
▢
Cayennepeper
▢
Paprikapoeder
▢
2
hardgekookte eieren
▢
Peterselie
Instructies
Bereid een pikante marinade van de roomyoghurt, mayonaise en kruiden.
Voeg naar smaak zout, cayennepeper en paprikapoeder toe.
Snijd de paprika in repen en de tomaten in dobbelsteentjes.
Leg de paprikarepen, tomatendobbelsteentjes en gekookte mosselen in de pikante marinade.
Meng alles goed door elkaar.
Verdeel het mosselmengsel over 4 glazen schalen.
Garneer elke schaal met schijfjes hardgekookt ei en een beetje fijngehakte peterselie.
Notities / Tips / Wijnadvies
Een frisse, droge witte wijn zoals een Sauvignon Blanc past goed bij deze mosselcocktail.
Voedingswaarden
Calories:
250
kcal
|
koolhydraten:
15
g
|
Protein:
20
g
|
Vet:
12
g
|
Zout:
2
mg
|
Sugar:
5
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Vis
/
Voorgerechten
/
Zeevruchten
Geschikt voor Dieët:
Glutenvrij