Ga terug
Email Link
Afdrukken
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kerrierijst met zalmfilet
Allerhande 2002
Porties:
2
personen
Bereidingstijd:
50
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
stoomkoker
Ingrediënten
▢
1
dikke
prei
▢
15
gr
koriander
verse
▢
1
teen
knoflook
▢
1
volle eetlepel
milde currypasta
1
▢
200
g
pandanrijst
▢
50
g
rozijnen
▢
2
zalmfilets
à ca. 250 g
▢
zout
▢
peper
versgemalen
Instructies
Prei schoonmaken, wassen en in ringen snijden.
Koriander fijnhakken.
Knoflook pellen en boven rijstkom van stoomkoker uitpersen.
Currypasta, rijst, rozijnen, prei en koriander, 3 dl water en 1 theelepel zout erdoor roeren.
Stoomkoker volgens gebruiksaanwijzing vullen met water.
Rijstkom erin zetten en rijst ca. 30 minuten stomen.
Zalmfilets bestrooien met zout en peper en op kerrierijst leggen.
Geheel in nog ca. 10-15 minuten gaar stomen.
Kerrierijst op vier borden scheppen.
Zalm ernaast scheppen
Voedingswaarden
Calories:
530
kcal
|
koolhydraten:
51
g
|
Protein:
30
g
|
Vet:
22
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Rijst
/
Vis
/
Zalm