In kom boter en tapenade tot smeuïg mengsel roeren.
Saint Albray in 8 plakken en tomaatjes in plakjes snijden.
Sneetjes Pain de Boulogne aan één zijde dun besmeren met tomatenboter.
Beleg achtereenvolgens 4 sneetjes brood, met boterzijde naar boven met botersla 1 plak Bretonse ham, 2 plakjes Saint Albray en reepjes zongedroogde tomaatjes.
Sandwiches afdekken met 4 sneetjes brood met beboterde zijde naar onder.
Aan elke satéprikker 1 cherrytomaatje, 1 blaadje basilicum en 1 zwarte olijf rijgen. Sandwiches diagonaal doorsnijden en in elke sandwich 1 prikker steken.
Notities / Tips / Wijnadvies
Ook verfrissend met geroosterde paprika's in plaats van gedroogde tomaatjes.Voedingswaarden:
energie 475 kcal
eiwit 25 g
koolhydraten 26 g
vet 31 g