Laat de geroosterde paprika's uit de pot uitlekken op keukenpapier, dep ze droog en snijd ze in kleine stukjes.
Meng ze in een kom met citroensap, chilipoeder, fijngehakte bosuitje en basilicum.
Voeg zout en peper naar smaak toe.
Snijd de korstjes van het ongesneden bruine casinobrood af.
Snijd het brood in de lengte in 5 plakken van ongeveer 1 1/2 cm dik.
Leg elke plak in de lengte op een stuk plastic folie en bestrijk de plakken met verse geitenkaas (ongeveer 2 bakjes van 125 g).
Strijk het paprikamengsel erover uit.
Rol de plakken brood stevig op met behulp van het folie, beginnend aan een korte kant, tot korte dikke rollen waarin de vulling als een spiraal zichtbaar is.
Verpak elke rol in het folie en laat ze minstens 1 uur opstijven in de koelkast.
Snijd elke rol vlak voor het serveren in 4-5 plakken en leg ze dakpansgewijs op een schaal.
Notities / Tips / Wijnadvies
Een frisse, droge witte wijn zoals Sauvignon Blanc past goed bij deze broodrolletjes