Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Sannie’s Duitse curry uit de slowcooker
met patat uit de airfryer en kruidenzuurkool
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Crockpot / Slowcooker
Ingrediënten
▢
1
kilo
braadworst
in stukjes gesneden, ik had heerlijke braadworst in Duitsland gekocht
▢
3
flinke
uien
gesnipperd
▢
1
pakje
330 ml Heinz tomaten frito
▢
200
ml
Heinz tomaten ketchup
▢
1
blikje
70 gram Heinz tomatenpuree
▢
3
eetlepels
balsamico azijn
▢
3
eetlepel
black sojasaus
▢
3
eetlepels
bruine basterd suiker
▢
3
eetlepels
Greensweet syrup
of honing
▢
1
theelepel
chilipoeder
▢
1
theelepel
paprika poeder
mild of pikant, net hoe je smaak is
▢
3
eetlepels
kerriepoeder
▢
1
theelepel
zout
▢
½
theelepel
zwarte peper
▢
3
eetlepels
bloem
▢
2
theelepels
worcestershire sauce
▢
1
eetlepel
vloeibare bakboter
Instructies
Verhit de bakboter (in de uitneembare pan van de slowcooker als deze op het vuur kan) en fruit daarin de ui een paar minuten aan.
Voeg de tomatenpuree toe en roer even goed door elkaar.
Zet de pan terug in de slowcookerhouder (of gooi het vanuit je pan over in je slowcooker) en voeg alle andere ingrediënten toe.
Alles goed mengen.
Zet de slowcooker 5 tot 6 uur op low.
Notities / Tips / Wijnadvies
Gegeten met rauwe kruiden zuurkool en Aviko opa’s patat uit de airfryer.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Slowcooker
/
Vlees