Ga terug
Email Link
Afdrukken
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Reuzenbonen in tomatensaus
Allerhande 2002
Porties:
4
personen
Bereidingstijd:
20
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
blik
reuzenbonen
400 g
▢
1
ui
▢
2
teentjes
knoflook
▢
2
eetlepels
olie
▢
1
blik
tomatenblokjes
netto 400 g
▢
1
theelepel
paprikapoeder
▢
zout
▢
snufje
cayennepeper
▢
2
takjes
munt
of dille
▢
4
shoarmabroodjes
Instructies
In vergiet bonen met koud water afspoelen en laten uitlekken.
Ui en knoflook pellen en snipperen.
In koekenpan olie verhitten en ui en knoflook ca. 2 minuten zachtjes bakken.
Tomatenblokjes met vocht, paprikapoeder, zout en cayennepeper erdoor roeren en ca. 5-10 minuten verwarmen tot dikke saus ontstaat.
Bonen door saus scheppen en even meewarmen.
Kruiden fijnsnijden en erdoor roeren.
Pitabroodjes roosteren en in vieren snijden.
Bonen warm of lauwwarm in puntjes pita scheppen.
Voedingswaarden
Calories:
235
kcal
|
koolhydraten:
31
g
|
Protein:
4
g
|
Vet:
4
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch