Ga terug
Email Link
Afdrukken
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Geroosterde Volkoren Bruschette met Rauwe Ham en Meloen
Geniet van deze heerlijke geroosterde volkoren bruschette met de perfecte combinatie van zoete meloen, zoute rauwe ham en aromatische basilicum!
Porties:
2
Voorbereidingstijd
10
minuten
min
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
4
dikke
sneden donker vloer volkorenbrood
▢
¼
meloen
▢
2-3
eetlepels
olijfolie
▢
4
eetlepels
honing
▢
8
plakjes
rauwe ham
▢
Peper naar smaak
▢
2
eetlepels
basilicum
in reepjes gesneden
Instructies
Rooster de sneden brood in een grillpan of in de broodrooster mooi bruin.
Schil intussen de meloen, verwijder de pitjes en snijd het stuk in 8 dunne plakken.
Leg de geroosterde sneden brood op vier bordjes en sprenkel er wat olijfolie over.
Strijk over elk sneetje een eetlepel honing uit.
Vouw de plakjes rauwe ham losjes op en rangschik ze samen met de plakken meloen op de sneden brood.
Maal er eventueel wat zwarte peper boven.
Strooi de basilicumreepjes over de sneetjes.
Serveer direct.
Voedingswaarden
Calories:
465
kcal
|
koolhydraten:
57
g
|
Protein:
18.6
g
|
Vet:
17.7
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Brood
/
Broodjes
Land van herkomst
Italië