Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Rettichsalade met kruidendressing
Aller Hande 1996
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
rettich
500 g,
▢
1
komkommer
▢
1
zure appel
James Grieve,
▢
1
bakje
kruidendressing
á 100 g, Johma,
▢
1
eetlepel
slagroom
▢
10
sprietjes
bieslook
zakje á 15 g
Instructies
Rettich schoonmaken, wassen en (met kaasschaaf) in dunne plakjes schaven. Komkommer wassen en (met kaasschaaf) in dunne plakjes schaven.
Appel schillen, klokhuis verwijderen en in dunne plakjes snijden.
Dressing mengen met 1 eetlepel slagroom.
Bieslook boven kommetje fijnknippen.
Rettich, komkommer, appel en dressing door elkaar scheppen.
Bestrooien met bieslook.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker bij gebakken aardappelschijfjes en vis
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Salade
Extra aanwijzing
Snel te maken