Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Omeletrolletjes met nori en zalm
AH 12 maanden Lekker Eten
Porties:
8
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
6
eieren
▢
2
el
melk
▢
30
g
boter
▢
4
el
zure room
▢
1
tl
wasabi
▢
4
nori-vellen
▢
150
g
gerookte zalm
▢
50
ml
Japanse sojasaus
Instructies
Klop in een kom met een garde de eieren en melk los.
Voeg naar smaak zout en peper toe.
Verhit 10 g van de boter in een ruime koekenpan met antiaanbaklaag, schep ¼ van het omeletbeslag in de pan en laat het over de bodem uitvloeien.
Bak de omelet op middelhoog vuur gaar en heel lichtbruin.
Bak van de rest van de boter en het beslag nog 3 omeletten.
Leg alle omeletten naast elkaar op een schoon werkvlak.
Roer de zure room en wasabi door elkaar.
Verdeel de wasabiroom gelijkmatig over de omeletten.
Leg op iedere omelet een norivelletje en verdeel de zalm erover.
Rol de omeletten strak op, snijd ze schuin doormidden.
Doop de omeletrolletjes voor het eten in de sojasaus.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Ei
/
Ontbijt
/
Vis
Land van herkomst
Japan