Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Pittige Spinazie
Aller Hande 1996
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
kilo
verse spinazie
▢
2
eetlepels
olie
▢
1
ui
▢
1
rode paprika
▢
1
teentje
knoflook
▢
1
eetlepel
sambal oelek
▢
zout
Instructies
Spinazie wassen en uitzoeken.
In wok of hapjespan 1 eetlepel olie verhitten.
Spinazie toevoegen en in ca. 5a 7 minuten laten slinken, af en toe omscheppen. Intussen ui pellen en in ringen snijden.
Paprika schoonmaken, wassen en in ringen snijden.
Knoflook pellen.
Spinazie overdoen in vergiet en goed laten uitlekken.
Achtergebleven kookvocht weggooien.
In zelfde pan rest van olie verhitten.
Ui, paprika en sambal toevoegen.
Knoflook erboven uitpersen.
Ui-paprikamengsel al omscheppend ca. 2 minuten bakken.
Spinazie toevoegen en nog ca. 1 à 2 minuten al omscheppend meewarmen.
Op smaak brengen met zout.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveren bij
kip
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Groenten
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch