Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Stamppot met snijbonen
Aller Hande 1996
Porties:
2
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
400
g
aardappels
kruimige
▢
zout
▢
300
gr
snijbonen
panklare ,
▢
2
braadworstjes
▢
25
g
boter
of margarine,
▢
350
g
witte bonen
potje
▢
¼
dl
melk
Instructies
Aardappels schillen, wassen en in blokjes snijden.
In pan met weinig water en zout aardappels en snijbonen in ca. 15 minuten gaarkoken.
Braadworstjes met vork hier en daar inprikken.
In koekenpan boter verhitten.
Braadworstjes in ca. 10 minuten bruin en gaarbakken.
In zeef witte bonen onder koud stromend water afspoelen en goed laten uitlekken. Aardappels en snijbonen afgieten.
Met pureestamper fijnstampen.
Zoveel melk erdoor roeren dat smeuïge puree ontstaat.
Bakvet van braadworstjes en witte bonen erdoor scheppen.
Op smaak brengen met zout en peper.
Stamppot op twee borden scheppen en braadworstjes erop leggen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Stamppot
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch