Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Tagliatelle met garnalen
Aller Hande 1996
Porties:
1
persoon
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
zout
▢
75
g
tagliatelle
lintmacaroni,
▢
2
tomaten
1 sjalotje,
▢
1
eetlepel
olijfolie
▢
2
eetlepels
tomatenketchup
▢
1
eetlepel
droge witte wijn
▢
3
eetlepels
crème fraîche
▢
2
eetlepels
Italiaanse kruiden
diepvries, Iglo,
▢
peper
▢
suiker
▢
150
g
roze garnalen
Instructies
In pan met ruim water en zout tagliatelle beetgaar koken volgens gebruiksaanwijzing.
Intussen tomaten wassen en in plakjes snijden.
Sjalotje pellen en fijnsnipperen.
In pan olie verhitten en sjalot ca. 3 minuten zachtjes bakken.
Tomatenketchup, wijn, crème fraîche en 1 eetlepel kruiden toevoegen en geheel al roerend aan de kook brengen.
Op smaak brengen met zout, peper en mespunt suiker.
1/3 Deel van garnalen achterhouden, rest door saus scheppen en ca. 1 minuut zachtjes meewarmen.
Tomaatplakjes langs rand van bord leggen.
Rest van kruiden erover strooien.
Tagliatelle op midden van bord scheppen.
Saus op tagliatelle scheppen.
Achtergehouden garnalen erover verdelen.
Direct serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Pasta
/
Vis
/
Zeevruchten