Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Witlofsla met ei en bieslook
Aller Hande 1996
Porties:
2
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
ei
▢
3
eetlepels
olie
▢
1
eetlepel
witte wijn azijn
▢
½
theelepel
vloeibare honing
▢
zout
▢
peper
▢
10
sprietjes
bieslook
▢
1
theelepel
roze peperbessen
potje, Royal Mail,
▢
350
g
witlof
▢
½
eetlepel
citroensap
Instructies
VoorBereiden:
Ei in ca. 10 minuten hard koken.
Onder koud water afspoelen, pellen en in kleine stukjes snijden.
In kommetje olie, azijn en honing met zout en peper tot sausje kloppen.
Bieslook erboven fijnknippen.
Peperbessen met bolle kant van theelepel fijnpletten.
Bereiden:
Witlof schoonmaken, wassen en in stukken van ca. 3 cm snijden.
Besprenkelen met citroensap.
Witlof overdoen in slaschaal.
Sausje nogmaals doorkloppen en over witlof sprenkelen.
Ei en peperbessen over witlofsla verdelen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Ei
/
Salade
Jaargetijde:
Snel te maken