Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Zuurdesembrood met Ardennerpaté en uiencompote
Allerhande 2003
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
kleine
uien
in ringen gesneden
▢
1
eetlepel
olijfolie
▢
2
eetlepels
honing
▢
1
theelepel
tijm
▢
2
eetlepels
witte-wijnazijn
▢
4
sneetjes
meergranen zuurdesembrood
▢
4
blaadjes
kropsla
▢
4
plakken
Ardennerpaté
dunne plakken
Instructies
Uien mengen met olijfolie, honing, tijm en wijnazijn en smoor ze op zeer laag vuur ca. 20 minuten (kan dag tevoren).
Uiencompote af laten koelen tot kamertemperatuur.
Sneetjes brood beleggen met blaadje kropsla, plak Ardennerpaté en eetlepel uiencompote.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Brood
/
Brunch
/
Lunch