Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gado-gado met tofu van Allerhande
Allerhande 2004
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
eieren
▢
375
gr
tofu naturel
▢
250
gr
sperziebonen
panklare gebroken
▢
20
gr
bloemkoolroosjes
▢
300
gr
gesneden wittekool
▢
125
gr
taugé
▢
5
el
olie
▢
300
ml
pindasaus
▢
75
gr
emping kroepoek
, Go-Tan
▢
⅓
kokommer
in plakken
Instructies
Eieren in steelpan in 8 min. hard koken, onder koud water afspoelen en pellen.
Tofu in blokjes snijden en droogdeppen.
In grote pan water met zout aan de kook brengen.
Hierin sperziebonen (6-8 min.), bloemkool (5 min.), wittekool (4 min.) en taugé (1 min.) beetgaar koken.
Groenten uit pan scheppen en in vergiet laten uitlekken.
Intussen in wok olie verhitten en tofu in 2-3 porties lichtbruin bakken.
Blokjes op keukenpapier laten uitlekken.
Pindasaus verwarmen.
Groenten en tofu op schaal rangschikken.
Pindasaus erover schenken.
Gado-gado serveren met ei, emping en komkommer.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met rijst.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Vleesvervangers
Land van herkomst
Indonesië
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch