Breng in een grote pan water met wat zout aan de kook.
Kook de sperziebonen gedurende 6-8 minuten, de bloemkool gedurende 5 minuten, de wittekool gedurende 4 minuten en de taugé gedurende 1 minuut beetgaar.
Schep de groenten uit de pan en laat ze uitlekken in een vergiet.
Verhit intussen de olie in een wok en bak de tofu in 2-3 porties lichtbruin.
Laat de gebakken tofu uitlekken op keukenpapier.
Verwarm de pindasaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Schik de groenten en tofu op een schaal.
Schenk de warme pindasaus erover.
Serveer de gado-gado met de hardgekookte eieren, emping kroepoek en plakjes komkommer.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Een frisse witte wijn zoals een Sauvignon Blanc past uitstekend bij dit gerecht, maar een ijsthee of water met citroen zijn ook goede opties.
Notities / Tips:
Voor een veganistische versie laat je de eieren weg. Serveer met rijst voor een volledige maaltijd.