Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Canadese Gehaktballen met Pindasaus
Serveer de Canadese gehaktballen met pindasaus als hoofdgerecht met bijgerechten zoals rijst, groenten of een frisse salade.
Porties:
6
Bereidingstijd:
30
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
kg
gehakt
▢
Peper en zout naar smaak
Voor de saus:
▢
9
eetlepels
mayonaise
▢
9
eetlepels
ongeklopte slagroom
▢
3
eetlepels
pindakaas
▢
3
eetlepels
ketjap manis
▢
3
eetlepels
poestasaus
▢
2-3
teentjes
knoflook
fijngehakt
Instructies
Meng het gehakt met peper en zout en vorm er kleine balletjes van.
Bak de gehaktballetjes in een pan tot ze bruin en gaar zijn.
Laat ze vervolgens afkoelen.
Voor de saus:
Meng alle ingrediënten voor de saus goed door elkaar met een mixer tot een glad mengsel.
Als de gehaktballetjes zijn afgekoeld, meng je ze door de saus tot ze gelijkmatig bedekt zijn.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Vlees
Land van herkomst
Canada