Halveer de komkommer, verwijder de zaadjes en snijd in kleine blokjes.
Meng de komkommerblokjes met de magere yoghurt.
Pers het teentje knoflook uit boven het yoghurt-komkommermengsel en meng goed door.
Verwarm de tacoschelpen volgens de gebruiksaanwijzing.
Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan en bak de ui en Quorn-roerbakreepjes gedurende 4 minuten.
Voeg de maïskorrels toe en verwarm mee.
Vul de tacoschelpen met de gemengde ijsbergsla, het Quorn-maïsmengsel en het yoghurt-komkommermengsel.
Notities / Tips / Wijnadvies
Je kunt de tacoschelpen ook nog extra garneren met bijvoorbeeld gehakte koriander, gesneden tomaten, plakjes avocado of geraspte kaas voor meer variatie en smaak.
Wijnadvies:
Bij deze smaakvolle en kruidige tacoschelpen past een frisse en fruitige witte wijn, zoals een Sauvignon Blanc uit Chili of een Verdejo uit Spanje.